برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مدیریت توسعه فناوری دانشگاهHealth Technology Development Management

فهرست اصلی
تاریخ : سه شنبه 13 تير 1402
کد 610

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در نشست هم اندیشی طرحهای فناورانه دانشکده پرستاری و مامائی تبریز بیان کرد:

نتایج تحقیقات باید وارد زندگی مردم شده و وظیفه اصلی دانشگاه صرفاً نباید محدود به چاپ این نتایج در مقالات علمی گردد

دکتر پرویز شهابی در نشست هم اندیشی طرحهای فناورانه دانشکده پرستاری و مامائی تبریز با بیان اینکه نتایج تحقیقات باید وارد زندگی مردم شده و وظیفه اصلی دانشگاه صرفاً نباید محدود به چاپ این نتایج در مقالات علمی گردد، گفت حق ناامیدی در پژوهش به بهانه های مختلف اعم از کمبود بودجه و ... را نداریم.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری به نقل از دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، نشست هم اندیشی طرحهای فناورانه این دانشکده  روز یکشنبه 11 تیرماه 1402 با حضور دکتر پرویز شهابی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر اسماعیل هاشمی اقدم مدیر توسعه و فناوری سلامت، ریاست ، معاونین و جمعی از اساتید و اعضای هیات علمی گروه های مختلف آموزشی دانشکده برگزار شد.
دراین نشست دکتر شهابی با بیان اینکه نتایج تحقیقات باید وارد زندگی مردم شده و وظیفه اصلی دانشگاه صرفاً نباید محدود به چاپ این نتایج در مقالات علمی گردد، گفت حق ناامیدی در پژوهش به بهانه های مختلف اعم از کمبود بودجه و ... را نداریم.
درادامه این نشست برخی از اساتید با بیان نکته نظراتشان درخصوص محور اصلی جلسه به برخی از مشکلات و پیشنهادات اعم از عدم وجود پیوستگی لازم بین پژوهش و آموزش، عدم شفافیت نقش اعضاء در بالین، ایجاد راهکارهای مناسب جهت مفید بودن هرچه بیشتر کاربرگهای ترجمان دانش، ایجاد تضمین های لازم جهت اجرائی شدن نتایج گایدلاین ها و تحقیقات در بالین، طولانی بودن پروسه تصویب پروپوزال فناورانه، عدم شفافیت در تعریف طرح های محصول محور، احساس نیاز به راهنمایی و مشاوره در حوزه فرآیندهای تجاری سازی و مشاوره حقوقی و جذب دستیار پژوهش برای رشته های آموزشی دانشکده پرداختند
دکتر اسماعیل هاشمی اقدم مدیر توسعه و فناوری سلامت، در ادامه با اذعان به اینکه اطلاع رسانی مناسبی درخصوص بخش فناوری دانشگاه صورت نگرفته است بیان داشت: تاسیس مرکز رشد اقماری برای مراکز و دانشکده هایی که به لحاظ مسافت، فاصله زیادی از پردیس دانشگاه دارند میتواند پیشنهاد و گزینه محتمل و مفیدی باشد. همچنین پیشنهاد دکتر شهابی مبنی بر ایجاد مرکز تحقیقات برای دو گروه پرستاری و مامائی در دانشکده نیز مطرح و نکته نظراتی پیرامون آن ارائه گردید. 
جهت مشاهده تصاویر کلیک نمائید.