برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مدیریت توسعه فناوری دانشگاهHealth Technology Development Management

فهرست اصلی
تاریخ : دوشنبه 29 آذر 1395
کد 76

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد:

ضرورت تبدیل پژوهش به فناوری و تجاری‌سازی آن

-
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: پژوهش‌ها باید به فناوری تبدیل شده و تجاری‌سازی شوند.
محمدرضا رشیدی در اولین جشنواره‌ی فناوری، کارآفرینانه و تحقیقات دانشجویی "فکت" دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: فرهنگ‌سازی‌های جدیدی در دانشگاه افق‌های جدیدی را به روی دانشجویان معرفی کرده و امید است تا با تداوم همین دیدگاه در راستای افزایش فعالیت‌های فن‌پژوهانه قدم برداریم.

وی افزود: در صورتی که دید مثبتی به کارهای فناورانه داشته باشیم، دانشجویان امروزی بسیار فعال‌تر و خلاق‌تر از دانشجویان گذشته هستند و در این میان وجود برخی مشکلات، آنان را از پیشرفت به طور ممتد و پیوسته بازمی‌دارد و امید است تا در آینده‌ی نزدیک این مشکلات نیز حل شوند.

وی تاکید کرد: پژوهشگران باید در انجام کارهای پژوهشی خود، گذشته و کل فرآیند موضوع تحقیق را مورد توجه قرار دهند.

وی افزود: در حالی که در گذشته کسی قادر به تعریف "شرکت‌های دانش بنیان" نبود، امروزه دانشگاه علوم پزشکی تبریز یک سوم کل شرکت‌های دانش بنیان شمالغرب کشور را تشکیل می‌دهد و این دانشگاه تاکنون ۳۰ شرکت دانش بنیان به راه انداخته  و به صراحت می‌توان گفت که این دانشگاه از دانشگاه تبریز و سهند نیز پیشی گرفته است.

وی بیان کرد: از هر ۱۰هزار ایده‌ی تحقیقاتی صرفا یکی به مراحل تجاری‌سازی راه می‌یابد و فردی که این مراحل را طی کرده، واقعا به موفقیت بزرگی دست یافته است.

گفتنی است، اولین جشنواره‌ی فناوری، کارآفرینی و تحقیقات دانشجویی "فکت"  دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، یکشنبه، ۲۸ آذر  و دوشنبه ۲۹ آذرماه برگزار می شود.

همچنین در این جشنواره، پژوهشگر برتر، برترین پژوهشگر بین رشته‌ای، برترین فعال آموزش در "فکت"، برترین استاد همکار در "فکت"، فناور برتر دانشجویی، مخترع برتر دانشجویی، کارآفرین و تجاری‌ساز برتر، برترین پژوهشگر بین رشته‌ای و برترین مدیر و برنامه‌ریز"فکت" مورد تجلیل قرار گرفتند.

لازم به ذکر است؛ جشنواره‌ی ایده‌پردازی در محورهای فناوری همگرا، پزشکی بازساختی، پزشکی فردگرایانه، بیومیمتیک، هنر، بازی، واقعیت مجازی و افزوده و علوم اجتماعی و روانشناختی نیز همزمان با این جشنواره برگزار شد.