برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مدیریت توسعه فناوری دانشگاهHealth Technology Development Management

فهرست اصلی

توانمندی های دانشکده ی تغذیه

 

توانمندی های علمی و کاربردی دانشکده تغذيه

 

الف) خدمات آزمايشگاهی

ü اندازه گيري ویتامین ها و مواد معدنی ها به شيوه فعال توسط دستگاه HPLC

ü انجام آزمايشها با ELISA

ü اندازه گيري کمی و کيفی ريز مغذی ها

ü اندازه گيري فلزات سنگين

ü اندازه گيري کمی و کيفی برخی سموم و مواد کنترل شده

ü اندازه گيري ويتامين ها و عناصر کمياب

ü ارزيابی و برآورد قابليتهای کاری افراد در بدو استخدام در مشاغل مختلف ( خصوصيات آنتروپومتريک و ...) با تجهيزات پيشرفته

ü ارزيابی وضعیت تغذیه ای بزرگسالان ، کودکان و شير خواران

ب ) خدمات آموزشي

ü آموزش كليات برخورد با مسموميت ها و انواع مسموميت هاي دارويي و شيميايي و گياهي و غذايي به شكل برگزاري كلاسهاي آموزشي و كارگاههاي آموزشي و سمينار براي پزشكان عمومي و عموم

ü تهيه فيلم ويدئو و CD هاي آموزشي، تهيه كتب آموزشي در زمينه بيماريهاي تغذیه ای.

ü برگزاري كارگاههاي آموزشي، مشورتي و برنامه ريزي جهت كليه سطوح دانشگاهي در زمينه تغذیه

ü اجراي دوره هاي بازآموزي تغذیه و رژیم درمانی

ü برگزاري سمينارها و همايش هاي علمي، كاربردي در زمينه علوم تغذيه و علوم صنايع غذايي - برگزاري كارگاه كنترل كيفيت مواد غذایی

ü برگزاري كارگاه آناليز مقدماتي و پيشرفته مواد غذایی

ü آموزش مراقبت از خود جهت پیشگیری از بیماری های مزمن

ü آموزش های تغذیه ای جهت پيشگيري از سرطان

ü برگزاري كارگاههاي آموزشي HACCP _ GHP _ GMP_ ايزو 9000 _ ايزو 22000- ايزو 22003 _ ايزو 17025

ü آموزش مسئولين فني توليد و آزمايشگاهي شاغل در صنايع غذايي

ü باز آموزي و آموزشهای ضمن خدمت مديريت تغذیه در بحران

ü طراحي و اجراي كارگاههاي آموزشي شير مادر و نحوه تغذیه شیر خواران

ü آموزش به کليه سطوح سنی در خصوص مراقبت از خود در پيشگيری از بیماری مزمن

ü مسموميت های غذایی و تداخل دارو غذا و آموزش نحوه مراقبت از آنان

ü آموزش در زمينه تغذیه کارگران در صنايع غذايي

ج) خدمات مشاوره اي

ü مشاوره در کاربردی کردن و سهولت اجرای طرح هاي پژوهشي

ü انجام مشاوره هاي تحقيقاتي با ساير دانشگاهها ( مراكز تحقيقاتي ) و شركت هاي صنایع غذایی

ü مشاوره در امور تغذيه

ü مشاوره در زمينه فرمولاسيون و كنترل كيفي در صنايع غذايي

ü مشاوره و اجراي طرح هاي توليد نوشابه هاي مغذي و نانهاي فرآوري شده

ü ارائه مشاوره تغذيه اي براي سازمانها و صنايع كشور

ü ارائه مشاوره علمی و توانمند سازی & D Rواحد های توليدی

ü ارائه مشاوره به صاحبان صنايع جهت تغييرات در محيط کار و تجهيزات و ارائه راهکارهای مختلف به منظور افزايش بازدهی کاری واحدهای توليدی

جهت دریافت اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک نمایید

 

 فهرست اصلی