توانمندی های علمی و کاربردی دانشکده تغذيه
الف) خدمات آزمايشگاهی
ü اندازه گيري ویتامین ها و مواد معدنی ها به شيوه فعال توسط دستگاه HPLC
ü انجام آزمايشها با ELISA
ü اندازه گيري کمی و کيفی ريز مغذی ها
ü اندازه گيري فلزات سنگين
ü اندازه گيري کمی و کيفی برخی سموم و مواد کنترل شده
ü اندازه گيري ويتامين ها و عناصر کمياب
ü ارزيابی و برآورد قابليتهای کاری افراد در بدو استخدام در مشاغل مختلف ( خصوصيات آنتروپومتريک و ...) با تجهيزات پيشرفته
ü ارزيابی وضعیت تغذیه ای بزرگسالان ، کودکان و شير خواران
ب ) خدمات آموزشي
ü آموزش كليات برخورد با مسموميت ها و انواع مسموميت هاي دارويي و شيميايي و گياهي و غذايي به شكل برگزاري كلاسهاي آموزشي و كارگاههاي آموزشي و سمينار براي پزشكان عمومي و عموم
ü تهيه فيلم ويدئو و CD هاي آموزشي، تهيه كتب آموزشي در زمينه بيماريهاي تغذیه ای.
ü برگزاري كارگاههاي آموزشي، مشورتي و برنامه ريزي جهت كليه سطوح دانشگاهي در زمينه تغذیه
ü اجراي دوره هاي بازآموزي تغذیه و رژیم درمانی
ü برگزاري سمينارها و همايش هاي علمي، كاربردي در زمينه علوم تغذيه و علوم صنايع غذايي - برگزاري كارگاه كنترل كيفيت مواد غذایی
ü برگزاري كارگاه آناليز مقدماتي و پيشرفته مواد غذایی
ü آموزش مراقبت از خود جهت پیشگیری از بیماری های مزمن
ü آموزش های تغذیه ای جهت پيشگيري از سرطان
ü برگزاري كارگاههاي آموزشي HACCP _ GHP _ GMP_ ايزو 9000 _ ايزو 22000- ايزو 22003 _ ايزو 17025
ü آموزش مسئولين فني توليد و آزمايشگاهي شاغل در صنايع غذايي
ü باز آموزي و آموزشهای ضمن خدمت مديريت تغذیه در بحران
ü طراحي و اجراي كارگاههاي آموزشي شير مادر و نحوه تغذیه شیر خواران
ü آموزش به کليه سطوح سنی در خصوص مراقبت از خود در پيشگيری از بیماری مزمن
ü مسموميت های غذایی و تداخل دارو غذا و آموزش نحوه مراقبت از آنان
ü آموزش در زمينه تغذیه کارگران در صنايع غذايي
ج) خدمات مشاوره اي
ü مشاوره در کاربردی کردن و سهولت اجرای طرح هاي پژوهشي
ü انجام مشاوره هاي تحقيقاتي با ساير دانشگاهها ( مراكز تحقيقاتي ) و شركت هاي صنایع غذایی
ü مشاوره در امور تغذيه
ü مشاوره در زمينه فرمولاسيون و كنترل كيفي در صنايع غذايي
ü مشاوره و اجراي طرح هاي توليد نوشابه هاي مغذي و نانهاي فرآوري شده
ü ارائه مشاوره تغذيه اي براي سازمانها و صنايع كشور
ü ارائه مشاوره علمی و توانمند سازی & D Rواحد های توليدی
ü ارائه مشاوره به صاحبان صنايع جهت تغييرات در محيط کار و تجهيزات و ارائه راهکارهای مختلف به منظور افزايش بازدهی کاری واحدهای توليدی
جهت دریافت اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک نمایید